Invitation til Den Betanske Orden

Go down

Invitation til Den Betanske Orden

Indlæg by ChiefCas on Lør jan 24, 2009 12:11 am

Vær Hilset ærede brødre af Phoenix Force!

Vi i alliancen Nobles of Beta har for nyligt startet et forbund for alliancer der ønsker at stå sammen om et kollektivt forsvar. Tanken med det, er en dag at kunne stå imod tyranniet fra de tunge drenge på Beta. Forbundets navn er 'Den Betanske Orden'.

Forbundet fungerer via. et forum der er oprettet til formålet, og her kan medlemsalliancernes egne medlemmer snakke med hinanden på kryds og tværs om krig, diplomati og handel.
Indtil videre er Phoenix Force den eneste inviterede alliance. Men vi regner med at tage den derfra, hvis i da ønsker at være medlem af dette forbund.

Forummet kan i tage et kig på her:

Bemærk at det kun er den offentlige del af forummet der her er synligt! Den lukkede del er kun for medlemmer og indeholder kamre, hvor alliancernes generaler, diplomater, indenrigsministre og ledere hver for sig kan diskuterer med de andre alliancers ministre.

Kort om Nobles of Beta:
Vi har været på Beta siden sommeren 08 og vi består i skrivende stund af 9 spillere med en gennemsnitsalder på de 18-20.
Vi ligger nr. 27 på highscoren og vores gennemsnitspoint hedder 191,000. Vi har centrum i det centrale Beta, men er ellers forholdsvis spredt.
Vi er forholdvis stærke militært men er ikke krigsliderlige. I krig foretrækker vi modstandere der er på lige fod med os selv eller stærkere.
Vi er meget aktive hvilket også kan ses på vores forum der på et halvt år har nået over 3000 indlæg.

Grunden til at vi inviterer jer til forbundet er at i virker modne, og lader til at have kærlighed til spillet, hvilket kommer til udtryk igennem jeres flotte detaljerede logo og forumdesign.

I kan læse mere om vores alliance på vores eksterne, og har i spørgsmål så skriv dem i denne tråd, så skal jeg med glæde give jer svar med det samme.
Ellers håber jeg at i vil tage forslaget til efterretning! Smile
Må Poseidons vinde være med jer.

Venligst, ChiefCasablanca.
Leder og Diplomat for Nobles of Beta.
- For Magten, Æren og For Spillet! Very Happy

ChiefCas
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum